Nanocoating

Maximale bescherming tegen vocht en zweet

Onze hoortoestellen zijn voorzien van een dunne coating op basis van de moderne nanotechnologie


Nano-coating

Nanocoating is een polymeerlaag die duizend keer dunner is dan een menselijke haar. Het vormt een beschermende laag op elk deel van het hoortoestel. Als er vocht of zweet op de nanocoating valt, rolt het er in druppels af.

Nanocoating beschermt zowel de buitenkant als de elektronica aan de binnenkant tegen elke vloeistof en vuil. Het verhoogt de levensduur en de betrouwbaarheid van de hoortoestellen.

NANO_LOGO_RGB_LOW1

Gewoon makkelijker in het dragen

Uw cliënt kan de hoortoestellen zorgeloos dragen, wat hij ook doet. Uw cliënt hoeft zich geen zorgen te maken over regen, zweet of vocht. Hij voelt zich zekerder en is extra tevreden met de kwaliteit van de hoortoestellen.

Kortom, nanocoating zorgt voor een probleemloze ervaring en zeer tevreden cliënten.Nanocoating

Bekijk de video (Engels)  met uitleg over Nanocoating.

Maximale bescherming
Nanocoating beschermt maximaal tegen vocht of zweet. Vloeistoffen rollen er in druppels af.

Betrouwbaarder
Vocht hecht zich niet meer aan de hoortoestellen, dus het beschadigt ze ook niet meer. Dus minder reparaties en minder gedoe.

Langere levensduur
Als vocht niet meer bij de elektronica in de hoortoestellen kan, gaat uw hoortoestel langer mee.

Hygiënisch
Niets kleeft meer aan het hoortoestel. Geen vocht, geen water. Dus het is makkelijk schoon te maken en ziet er zo goed als nieuw uit gedurende de hele levensduur.

Uitgebreide testen toonden het verschil

nanodrops3

Onze uitgebreide testen toonden het verschil dat nanocoating maakt op hoortoestellen. We stelden het toestel bloot aan hoge concentraties vocht en water gedurende 5 weken.

De hoortoestellen met nanocoating ondervonden geen negatieve effecten van het water. Meer dan 60% van de niet-gecoate toestellen  vertoonden defecten en 100% was aan de buitenkant beschadigd.