Appraise 2.1 ondersteuning

Als u vragen heeft over specifieke onderdelen van de software, kunt u de ingebouwde videotrainingen bekijken. U kunt ze vinden onder "Interton hulpmiddelen" in de Appraise software.
Hieronder vindt u de installatiehandleiding als u ondersteuning nodig heeft bij het installatieproces. U vindt hier ook de Interton handleiding om vertrouwd te raken met de softwareschermen en functies.

Op dit ogenblik zijn alleen de Engelse handleidingen beschikbaar. Binnenkort kunt u hier de Nederlandtalige handleidingen vinden.

ins_guide

Installatiehandleiding (ENG)

Download installatiehandleiding
use_guide

Gebruikershandleiding (ENG)

Download gebruikershandleiding

Appraise 2.1 video-ondersteuning (NL)

Hoe wijzig ik het cliëntprofiel en wat zijn de counseling-opties

Deze korte video toont u alle counseling-opties , de mogelijkheden van de REM module en het gebruik van het cliëntprofiel, dit alles om een optimale aanpassing en de beste service te garanderen.

Hoe wijzig ik de ventingconfiguratie

In deze korte video ziet u hoe u de werkelijk gebruikte ontluchtingsopties, oorstukjes, thintubes en open oortips invoert.

Hoe converteer ik het toestel

In deze korte video ziet u hoe u een hoortoestel kunt converteren. Dit is noodzakelijk als u bijvoorbeeld de receiver wijzigt van Normal Power naar High Power.

Hoe doe ik de eerste aanpassing

In deze 4 minuten durende video ziet u hoe u de eerste aanpassing uitvoert van Klantenprofiel tot Klantenrapport. U ziet de binaurale draadloze aanpassing van twee Cosmo 6 RIE hoortoestellen.

Hoe doe ik de FINETUNING

In deze korte video ziet u wat u allemaal kunt instellen in het menu FINETUNING.

Hoe gebruik ik de extra TOOLS

In deze korte video ziet u welke extra hulpmiddelen u bij een aanpassing kunt gebruiken en hoe ze werken.

Hoe ga ik om met de Wireless accessoires en AutoPhone

Deze korte video laat zien hoe u Wireless accessoires kunt pairen en/of verwijderen en hoe u de AutoPhone functie kunt activeren.