PROFIEL


Alles draait om horen

Interton is in 1962 opgericht in Duitsland. Wij ontwikkelen en produceren dus al meer dan 50 jaar hoortoestellen. Onze hoortoestellen worden verkocht in meer dan 70 landen. Nu zijn we onderdeel van de GN Group, een van 's werelds grootste hoortoestelproducenten. We gebruiken hun bewezen technologieën voor de productie van hoortoestellen van kwaliteit.


GULD 50 logoDe kern van onze filosofie is “Alles draait om horen’. We zijn volledig gericht op het helpen van mensen met een gehoorverlies, met betaalbare producten. Wij denken dat de meeste mensen een onopvallend hoortoestel zoeken dat hun spraakverstaan verbetert in rumoerige situaties. Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en functionele hooroplossing voor een eerlijke prijs. Dit is precies wat ze krijgen met Interton.  

De afgelopen jaren is ons assortiment uitgebreid met nieuwe product-families en eenvoudig te gebruiken aanpassoftware. Elke familie bevat verschillende prijssegmenten en modellen. Zo is er voor iedere zorgvraag, hoorwens en budget een hoortoestel. Interton gaat uiteraard door met het ontwikkelen van geweldige nieuwe producten.